OLiFarm als vereniging

Na een therapeutisch parcours is het belangrijk om de mensen de mogelijkheid te bieden om een link te behouden met de boerderij, de mensen die ze er hebben leren kennen, de dieren voor wie ze gezorgd hebben en die deel waren van hun herstel.

De kans om hen en ook andere mensen de kans te geven om hun eigen levenservaring te delen met anderen tijdens de praatgroepen rond creatieve activiteiten op een rustige en ontspannende manier.

 

En omdat creativiteit ook deel uitmaakt van het welzijn van de mens, is OLiFarm VZW opgestart.

De VZW werkt samen met een team van vrijwilligers die elk hun steentje bijdragen op creatief en sociaal vlak.

 

Op verschillende dagen in de week kan je er terecht voor allerlei workshops.

Eén van deze activiteiten is mozaïek. Deze discipline stimuleert de concentratie, brengt structuur en maakt bij de mens de innerlijke creativiteit wakker.

Iedereen is er welkom, jong en oud, alsook mensen die via deze weg een positieve invulling willen geven aan hun leven, dit zowel als deelnemer dan als vrijwilliger om de VZW te ondersteunen.

 

Om ook de gelegenheid te geven om te genieten van deze positieve sfeer bij OliFarm organiseert de vzw ook verjaardagsfeestjes en vakantiestages voor kinderen.

Bezoeken van verschillende voorzieningen, scholen, rusthuizen en nog meer maken ook deel uit van de verenigingsactiviteiten.

Bij deze activiteiten wordt het contact met dieren o.a. paarden, varkens, geiten, konijntjes, gestimuleerd wat een positieve invloed heeft bij kinderen. Hiernaast worden ook creatieve activiteiten voorgesteld zoals o.a. mozaïek, scrapbooking, collage, serviettage, enz.

OLiFarm als vereniging


Waar wacht je nog op?


 

Kom eens langs!


0485/ 176 221

 

info@ourlittlefarm.be

 

 

 

Our Little Farm 2018 - 2019